MK

tirsdag 27. oktober 2015

Ideskisser



Situasjon 1: One big happy family 

Her er det en krangel mellom en far og en mor, hvor ungene blir redde av all skrikingen fra deres foreldre. Faren (nm 1) holder en flaske med øl, imens han peker og skriker til moren (nm 2). Moren holder ikke noe i hendene, men peker og skriker tilbake til faren. Den eldste av barna (nm 3) holder rundt sine små søsken. Lille bror (nm 4) og lille søster (nm5) er veldig redde og leie seg, og store søsteren deres prøver å være den sterke for å få situasjonen til å se mildt ut, men sliter med å holde et alvorlig ansikt når hun ser foreldre skrike til hverandre. Dette tar plass på et kjøkken, som du kan se ved at det er et kjøle skap i bakgrunnen til venstre, og det er en vask i bakgrunnen litt til høyre. Det er en del rot på gulvet, foreks. en t-skjorte, en leke bil vendt opp ned og en tutte flaske.

Rekvisitter: Øl flaske, leke bil, tutte flaske






Situasjon 2: In the ghetto - #1

Denne tegningen viser oss en slum, hvor det er flere rusmisbrukere, alkoholikere og uteliggere. Det viser oss hvor ekkelt og skummelt det kan være i et slikt miljø, og hvordan du kan ende opp hvis du havner opp i det. Damen til venstre (nm 1) samler tom flasker, kanskje fordi hun trenger litt mer penger, eller ikke har penger i det hele tatt og dette er den eneste måten for henne å få litt. Damen som sitter inntil veggen (nm 2) holder en øl flaske i handen, og har drukket så mye at hun har sluknet helt. Damen som ligger på bakken (nm 3) har enten drukket for mye alkohol, eller tatt noe stoff, hun ligger der bevisstløs. Damen som sitter å drikker fra en øl flaske (nm 4) snakker med damen ved siden av henne (nm 5). Damen som hun snakker til, sitter å hører etter på hva hun har å si, etter for kort stund siden, har tatt noe form for stoff, som du kan se pga at de ligger en 50 lapp, et barberblad og en påse med noe stoff oppi. Alt dette har blitt brukt til å ta stoffet (50 lappen for å sniffe det, barberbladet for å samle det og dele det opp og posen hvor stoffet ligger oppi) 

Rekvisitter: Tomme cola flasker, pose, brukte røyker, øl flasker, 50 lapp, barberblad, pose med mel, sprøyte (kanskje)








Situasjon 2: In the ghetto - #2

Denne tegningen er ganske lik som den forrige, bare ting ser litt annerledes ut. Damen helt til venstre (nm 1) skal akkurat til å ta en sprøyte. Damen til høyre for henne (nm 2) varmer hende over et lite bål hun har laget oppi en tønne. Det er nok svært kaldt ute, og hun har nok ikke noen varme klær. Dame som sover (nm 3) har nok drukket for mye og har nok bare slukket ut. Hun som sitter helt til høyre (nm 4) sitter og drikker øl. Hun som ligger på bakken (nm 5) har kanskje drukket for mye, eller tatt en overdose. 
Rekvisitter: Det samme som den første, bare MÅ inkludere sprøyte








Situasjon 3: Hands up, baby hands up

I denne tegningen så er det et ran som foregår. Dette foregår på en Rema 100 butikk, hvor det er 2 ranere i bildet og 4 sivile. Den sivile helt til høyre (nm 1) sitter på knærne, med hendene på hode og er veldig redd, fordi den ene raneren (nm 2) sikter på han med en pistol. En annen sivil (nm 3) står og har hendene sine oppe i lufta. Han ser også veldig redd ut. Den andre raneren (nm 4) tar seg av personen som står bak kassen (nm 5). Mannen bak kassen er livredd, og holder hendene sine oppe i lufta imens han skriker av skrekk. Raneren som sikter på han prøver å få ham til å stoppe med å skrike til han, men det hjelper ikke å mye. Det sitter en sivil gjømt bak en av kassene (nm 6) og prøver å ringe politiet før ranerne legger merke til han. Han er også veldig redd.


Rekvisitter: 2 våpen, 2 masker, telefon 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar